Besterly foder er en succes hos HC Giessenlanderij

På mindre end fem år er ridecenteret Hippisch Gissenlanderij i Noordeloos i Holland,www.hcgiessenlanderij.nl, vokset fra nærmest ingenting til i dag at være et stort moderne ridecenter, hvor kvalitet er i højsæde. Her er plads til mere end 80 heste, stedet indeholder en enorm ridehal 20 x 80 m., udendørs ridebaner samt lufte og græsfolde. Desuden findes på stedet en rideudstyrsforretning og et cafeteria.

Folkene bag det imponerende ridecenter er parret Miranda og Wim Van der Stelt, som driver stedet sammen med parret Bets og Gerard Van der Ploeg.

Folkene bag det imponerende ridecenter er parret Miranda og Wim Van der Stelt, som driver stedet sammen med parret Bets og Gerard Van der Ploeg.

Da stedet blev indkøbt for fem år siden, var her nærmest ingenting. Det var ti år siden, der sidst havde været ridecenter på stedet. Derfor var en større renovering nødvendig, bl.a. blev det nye ridehus bygget forrige år. Mange ryttere stod på venteliste med ønske om undervisning. Med to udendørs baner samt et ridehus, var der nu mulighed for at undervise på flere baner samtidig.

Det store antal af undervisningstimer betyder, at  heste og ponyer bliver redet ti timer om ugen, nogle endda to timer i træk. Dette kræver enormt meget af hestene, men det har ikke været noget problem, da hestene har masser af energi.

Hestene fungerer virkeligt godt på Besterly Basic, de ser sunde og fine ud. Både opstaldningshestene , fritidshestene samt konkurrence hestene får alle Besterly Basic.
Min egen dressurhest, som går M-niveau får også Basic, jeg er virkelig godt tilfreds med resultatet.

En anden ting jeg også er glad for ved at fodre med Besterly, er at der skal tildeles små mængder for at hestens behov er dækket ind.

For os er det helt sikkert det perfekte hestefoder',  fortæller Miranda.