Gode resultater med Besterly hestefoder

Hingsten By Balou z (Balou du Rouet+Heartbreaker) blev avlsgodkendt til hingstekåringen 30 januar 2010 NRPS.

Nederlands Ridning Pony Stambog

Ejer og avler Will Schellekens www.stalschellekens.nl er stolt af sin mørkebrune hingst, man kan ikke være andet med den afstamning/ stamtavle. Faderen Balou du Rouet var en succesfuld grand prix hest i springning, det må absolut afspejle sig i hans afkom. På modersiden, som har avlet Capitol l.- Burggraf- Accord, og moderen selv er efter Heartbreaker. By Balou Z. ligner sin far, men absolut også morfaren Heartbreaker afspejler sig med hans evner og kvaliteter.

En hest med gode evner

By Balou z er en kvalitets hingst siger Schellekens, hans galop er god, og han løfter sig godt hen over springene. Desuden har han den nødvendige hårdhed det kræver for, at blive en god springhest. Schellekens har en springstald, og opstaldningsstald med plads til 35 heste, som ligger i Esbeek- Noord Brabant og som også i fremtiden vil have By Balou Z stående til bedækning, samt hingsten Tom, ejet af Bart Fanken, som også er medejer af By Balou z. Schellekens har bevidst valgt , at lade hingten blive i Esbeek, for at følge dens udvikling og selv uddanne ham. Han kommer først herfra når han er ældre.

Så glæd jer til, at se ham i sporten senere, ja både i sporten men også i avlen. Schellekens fodre sine heste med Besterly Classic og Basic. Vi anvender Besterly fordi det er et komplet kvalitets foder der indeholder alt ernæringsmæssigt set. Hestene ser godt ud og fungere rigtig godt, det er desuden et økonomisk foder, hvor sælger står ved det produktet der sælges, det føles godt.