Stal de Leeuwerik blomstrede op med Besterly hestefoder

For godt et halvt år siden startede Petra Le Sage sin dyrepasser uddannelse på Stal de Leeuwerik, som er en salgsstald for springheste samt opstaldningsstald i Bavel. Salgsstalden har tilknyttet springrytteren Rens Rovers, som står for træningen og salg af springhestene. Rens Rovers har været med fra starten og udviklet stedet til det er i dag.

Rens Rovers udtaler; Før jeg kom til Stal de leeuwerik, havde jeg forinden modtaget flere henvendelser fra forskellige salgs/springstalde. Stedet her tager hånd om hver enkelt hest, der bliver foderet med forskellige Besterly produkter alt efter hver enkelt hests behov. Vi er gået helt over til Besterly hestefoder, som jeg er meget begejstret for. Mine heste er i rigtig fin kondition, og jeg er meget tilfreds med den mængde foder, der skal tildeles for at hesten viser resultater. Man kan hurtigt se, at deres pels bliver meget mere skinnende. Det er naturligvis meget vigtigt for os, at vores heste er dækket ind og ser sunde ud. Salg er en vigtig del af vores stald. Det er derfor vigtig, at hesten fungerer optimalt, når den skal vises frem. Alt i alt; hestene ser pæne ud, er veltilpasse og yder deres optimale når de skal rides, køres eller deltage i stævner.

Petra Le Sage supplerer; I vores stald fodres alle med Besterly hestefoder, såvel sportshestene som opstaldningshestene. Vi fodrer efter hestens behov og anvendelse, så de får præcis, hvad de har behov for. De ser sunde og raske ud, så vi er meget tilfreds med resultatet af at fodre med Besterly hestefoder.